Afbeelding
Foto:

Betrouwbare occasion en
onderhoud bij Auto Reuvers

LOSSER - Wanneer je een auto koopt, wil je ook graag een stukje zekerheid. De zekerheid dat je aardig wat zorgeloze kilometers kunt maken, maar ook dat je mag rekenen op goed onderhoud en reparatie wanneer er toch iets mis gaat. Bij Auto Reuvers staat betrouwbaarheid centraal.

Auto Reuvers aan de Enschedesestraat 32 in Losser biedt een ruim assortiment occasions aan van vele merken en binnen ieder budget. Wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt, is ook het importeren van een auto een optie. Auto Reuvers zorgt voor een honderd procent betrouwbare, zorgeloze import van jonge occasions met een goede garantie. En: tegen zeer gunstige tarieven.

Service
Op tijd service en onderhoud uit laten voeren is belangrijk voor uw rijplezier. Auto Reuver voert onderhoud en reparaties uit aan alle merken. U mag rekenen op een vakkundig onderhoud met de nieuwste technieken. In de modern ingerichte werkplaats kunnen zij ook schade herstellen. Natuurlijk is ook de APK, zomer- en winterbandenwissel en airco-check geen enkel probleem.

Goed advies
Auto Reuvers geeft u ook graag goed advies voor het vinden van een passende autoverzekering. Dankzij jarenlange contacten met aanbieders van verzekeringen kunnen zij een passende offerte maken voor uw specifieke situatie. Wilt u een auto kopen op basis van financiering of juist als particuliere of zakelijke lease? Reuvers kan u helpen. Zo biedt lease veel zekerheid tegen een vast, laag maandbedrag.

Kom langs
Kom langs bij Auto Reuvers aan de Enschedestraat 32 in Losser, bel met 053-5364711 (verkoop) of 053-5363519 (werkplaats). U bent ook iedere zondag van harte welkom van 12.00 tot 16.00 uur. Kijk ook op: www.auto-reuvers.nl

Afbeelding