Afbeelding
Foto:

Leerlingen voeren musical Lucky Soul op in De Bond

OLDENZAAL - Eens in de twee jaar geven veel leerlingen, van het Twents Carmelcollege locatie Lyceumstraat, gehoor aan de oproep om mee te willen doen in de toneel- en musicalclub. De groep bereidt zich vervolgens in talrijke repetities voor op de musical in maart/april. Dit jaar brengen zij de productie Lucky Soul op de planken in maart.

Er wordt door leerlingen geacteerd, gezongen, gedanst, in het orkest gespeeld, er worden decors gemaakt, leerlingen grimeren en doen mee in het licht en geluid. Dit alles onder enthousiaste begeleiding van de docenten Han Steenbergen en Tineke Steenbeeke.

Succesvol project
Deze opvoeringen om het jaar bleken in voorgaande jaren al een groot succes. Zowel voor de leerlingen, docenten als het brede publiek bleken de opvoeringen een hit. Zeker voor leerlingen met affiniteit voor theater is het een mooie manier om eens voor een breed publiek op te treden. Zo werden de afgelopen jaren in stadstheater De Bond de musicals Rock You, Lang & Gelukkig, Develish Disco, Little shop of horrors, Moulin Rouge, Back to the 80's, The Blues Brothers, Fame, Hair en Ja zuster, nee zuster en de toneelstukken De Gidsen en Romeo en Julia met veel succes opgevoerd. Veelal gaat het om spetterende musicals waar de leerlingen ook nog een band mee hebben.

Lucky Soul
De nieuwste show, Lucky Soul, is een komische musical met veel soul- en motown muziek en vertelt het verhaal van een bescheiden schoenenverkoper. Zijn leven krijgt een dramatische wending als hij op reis gaat volgens de instructies in een testament. Wat volgt is een hilarische opeenvolging van verwarrende situaties, kleurrijke karakters en honden…

Kom kijken
De opvoeringen van de musical Lucky Sould staan gepland voor maandag 12, dinsdag 13 en woensdag 14 maart. Dagelijks begint dit om 20.15 uur. Kaarten kosten 10 euro voor volwassenen, 7 euro voor de jeugd. Dit is inclusief pauzedrankje. Te zien in Stadstheater De Bond. Kaarten zijn te koop bij Stadstheater De Bond. Deze musical is voor iedereen toegankelijk. Kijk ook op: www.stadstheaterdebond.nl