Deelnemers BoesCool krijgen kaartjes FcTwente

OLDENZAAL - Op 17 maart kunnen kinderen die hebben deelgenomen aan BoesCoolFit en BoesCoolTuur naar een wedstrijd van FcTwente. Er zijn met hulp van de club 1500 kaarten beschikbaar gesteld voor de wedstrijd.

BoesCoolFit voorzitter Bennie Nordkamp en wethouder Rob Christenhusz hebben de handen ineengeslagen om de Oldenzaalse basisschooljeugd kennis te laten maken met sport en cultuur. Hun doel: 1250 aanmeldingen voor BoesCoolFit en BoesCoolTuur behalen. Nadat dit doel behaald was gingen ze met FcTwente in gesprek over een passende beloning voor de inzet van de kinderen. De 1500 wedstrijdkaartjes waren het resultaat.

Uitnodigingen
De deelnemers van beide programma's zullen deze week een uitnodiging krijgen. Sommige kinderen hebben zich tussentijds ingeschreven en krijgen daarom wellicht geen uitnodiging. Zij kunnen zich in dit geval alsnog opgeven door een mailtje te sturen naar info@boescoolfit.nl met daarin hun gegevens, hun begeleider tijdens de cursus en aan welke cursus ze hebben deelgenomen. Er worden ongeveer 30 bussen ingezet om de kinderen en hun begeleiders naar het stadion van FcTwente in Enschede en weer terug te vervoeren. Deze zullen vertrekken vanaf het Outdoor Challenge Park bij het Hulsbeek. De wedstrijd begint om 18.30. Aan deze actie zijn geen kosten verbonden. Er wordt wel een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de Samenloop voor Hoop die 22-23 juni plaats vindt en voor het KWF geld zal inzamelen.