Afbeelding
Foto:

Nieuwe Nissan Leaf in de showroom bij Lesscher

HENGELO - Elektrisch rijden wint de afgelopen tijd aan populariteit. Dankzij de groeiende infrastructuur en bewustwording over duurzaamheid kiezen meer mensen voor een volledig elektrische auto. Niet raar, want modellen zoals de Nissan Leaf bieden optimaal rijplezier én duurzaamheid.

Bij autobedrijf Lesscher in Hengelo is de nieuwe Nissan Leaf inmiddels in de showroom te bewonderen. De volledig elektrische Leaf is een populaire keuze voor de milieubewuste rijder die niet in wil leveren op comfort en rijplezier. De nieuwste generatie heeft niet alleen een nog beter bereik - 378 kilometer - maar voegt ook veel handige rijhulpen toe. Onder meer waarschuwing bij het verlaten van de rijbaan, voetgangersdetectie, een intelligent noodstopsysteem en het herkennen van vermoeidheid bij de bestuurder. Volgende maand leest u hier een uitgebreide autotest van de nieuwe Nissan Leaf; nu al leverbaar vanaf 34.990 euro.

Maak een proefrit
Autobedrijf Lesscher laat u graag zelf ervaren hoe het elektrisch rijden voelt met een proefrit. Kom langs aan de Zilverstraat 5 in Hengelo of kijk voor meer informatie op: www.autolesscher.nl