The Best of Britain

HENGELO - The Best of Britain brengt een avond met de grootste hits van Engelse bodem. Op vrijdag 2 maart in de Rabozaal van de Schouwburg Hengelo. Ze coveren hits die variëren van the Beatles tot Coldplay en alles daar tussenin. Ontdek wat Engeland heeft betekent voor de wereld van popmuziek.

The Best of Britain bestaat uit Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Maarten Peters en Brenda van Aarsen die de zang op zich nemen. Samen met een getalenteerde band brengen ze de beste Britse popmuziek in een avondvullend programma. Zowel de hits van vroeger als recente songs worden deze avond ten gehore gebracht. Dit maakt de show van The Best of Britain een succes voor publiek van alle leeftijden. "The 4th" van Best of Britain begint op vrijdag 2 maart om 20.00 uur. Kaarten bestellen kan via www.schouwburghengelo.nl.

Ciconia Consort

DELDEN - Delden Klassiek brengt strijkorkest Ciconia Consort met "Venetiaans Carnaval" naar Grote of Oude Blasiuskerk in Delden op 25 februari om 16.00 uur.

Ciconia Consort is opgericht in 2012 en bestaat uit jonge musici die zeer bekend zijn met concertpodia. Wat ze laten horen is dan ook zeker van een hoge kwaliteit. Het "Venetiaans Carnaval" dat ze in Delden zullen laten horen, is een dubbelconcert van componist Bottesini uitgevoerd door violiste Emmy Storms en op contrabas Rick Stotijn. Kaarten kosten € 16,-. Kom ook genieten van de uitbundigheid van het "Venetiaans Carnaval".

Streekmarktconcert

DELDEN - Mart Hillen zal tijdens de streekmarkt op zaterdag 3 maart tussen 12.30 en 14.00 uur het eerste streekmarktconcert geven.

Cultuurvrienden Oude Blasius in Delden zullen dit jaar tijdens de maandelijkse streekmarkt in de Grote of Oude Blasiuskerk jonge, talentvolle musici een podium bieden. Mart Hillen is een fingerstyle-gitarist en hij mag de spits afbijten. Eerder stond hij al op de Zwarte Cross en in het voorprogramma van de Edwin Evers Band. Kaarten voor dit concert kosten € 6,- (leden € 4,-) en zijn verkrijgbaar op de dag zelf onder de toren in de kerk. Het concert is een prachtige aanvulling op een bezoek aan de streekmarkt met ambachtelijke producten uit Twente.