Saturday Night Live in Schouwburg Hengelo

HENGELO - De Schouwburg Hengelo staat op zaterdag 24 februari weer in het teken van Saturday Night Live. Dit keer met maar liefst twee bands: Waggon en KatZmaV.

Geniet van een swingende avond tijdens Saturday Night Live. De Schouwburg Hengelo maakt plaats voor een echte dansavond met de beste live muziek. De aanwezige bands zullen hits uit de jaren 60, 70, 80 en 90 ten gehore brengen. Waag een dans, geniet van een drankje en kom naar de Saturday Night Live in de Schouwburg Hengelo! Aanvang om 21.30 uur, de zaal is open vanaf 21.00 uur. Kaarten kunnen ter plekke gekocht worden voor 6,- euro per persoon.

Filmhuis Oldenzaal: Medea

OLDENZAAL - "Medea" is een opera over koningsdochter Médée die wordt verdreven uit het koninkrijk nadat haar liefde voor Jason wordt verboden.

Het liefdesverhaal tussen Médée en Jason wordt bruut verstoord als de koning bedenkt dat Jason de ideale partner is voor zijn dochter Creüse. Om dit plan te laten werken moet Médée haar kinderen afstaan en wordt verdreven. Maar dit laat ze niet gebeuren zonder zoete wraak te nemen. Een zinderend spannende opera die op zondag 25 februari te zien is in het filmhuis van Stadstheater De Bond. Voorafgaand aan de filmvertoning die start om 14.00 uur kunnen bezoekers een inleiding door Ben Coelman bijwonen. Bestel kaarten voor de filmvertoning van "Medea" via www.stadstheaterdebond.nl.

Hans Dorrestijn & Friends

OLDENZAAL - In de voorstelling "Neurosen en andere hobby's" vertelt Hans Dorrestijn samen met Ingmar Heytze en Vrouwkje Tuinman over hun neurotische en artistieke kanten. Ze staan op woensdag 28 februari in Stadstheater De Bond.

Een komisch en gevarieerd programma over de ellende in het leven en een optimistische kijk daarop. Ze delen hun eigen levenservaringen en omvatten het met sterke humor en een flinke dosis relativeringsvermogen. Bestel kaarten via www.stadstheaterdebond.nl en wees aanwezig bij deze komische voorstelling van Hans Dorrestijn & friends! Aanvang op woensdag 28 februari om 20.15 uur in Stadstheater De Bond aan de Molenstraat 25.