Afbeelding
Foto:

Van Mossel Kia voor tweede jaar op rij verkozen tot Top Dealer

TWENTE - Vol trots heeft Bas Huijzer, Commercieel/Operationeel Directeur bij Van Mossel Kia, de Kia Top Dealer Award 2018 in ontvangst genomen. De Award wordt hier uitgereikt door Marcel Sluis, After-Sales Directeur bij Kia Motors Nederland.

De best presterende Kia-dealers van afgelopen jaar zijn benoemd tot 'Top Dealer 2018'. Kia-dealer Van Mossel is één van deze winnende dealers en ontving de prijs voor de tweede keer op rij: vorig jaar won Van Mossel de award ook. "Samen met mijn collega's doen we er dagelijks alles aan om het verwachtingspatroon van onze (potentiële) klanten te overtreffen. Bijna vanzelfsprekend hiervoor zijn onze smaakvol ingerichte showrooms, deze zijn van alle gemakken voorzien en een werkplaats met specifiek voor Kia geschoolde technici die werken met de nieuwste apparatuur. De nieuwe vestigingen in Amersfoort en Harderwijk zullen een ware metamorfose ondergaan om in lijn te komen met de rest. Ook aan service zal het de klanten niet ontbreken. Wij willen onze klanten echt in de watten leggen. Gastheerschap, daar draait het om bij Van Mossel. Zo is er uitstekende Wi-Fi, staat er een lekker ontbijtje klaar voor de vroege klanten en is er altijd koffie (to go), gezet met verse bonen ", aldus Bas.

Beoordeling
Gedurende het hele jaar wordt iedere Kia-dealer objectief beoordeeld. Met name de afdelingen Verkoop en After-Sales worden continu geëvalueerd. Naast de realisatie van de doelstellingen wordt vooral gekeken naar de wijze waarop service aan de klant wordt verleend, zowel bij de aanschaf van een auto, als in het traject van technische dienstverlening daarna. Kia-dealer Van Mossel heeft zich hierin weten te onderscheiden, een bewijs van kwaliteit en optimale inzet van hun medewerkers. "Wij willen iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd hartelijk bedanken. Dat de klant op nummer één staat bij Van Mossel, dat is vanzelfsprekend. Maar net zoals bij alle andere Van Mossel bedrijven tilt de Kia-dealer het serviceniveau graag een niveau hoger, naar goed gastheerschap. U bent altijd van harte welkom bij de Van Mossel Kia familie", zegt Bas Huijzer