Dana Winner's "Uit Bewon dering"

HENGELO - De voorstelling "Uit Bewondering" is de nieuwste voorstelling van Dana Winner die donderdag 1 maart te zien is in Schouwburg Hengelo.

De voorstelling is het antwoord op de haar vaak gestelde vraag: 'Wie of wat bewonder je?'. Een afwisseling van ballades en swingende nummers die stuk voor stuk de bewondering uitspreken voor personen of gebeurtenissen in haar leven. Kaarten voor de voorstelling van 1 maart om 20.00 uur zijn verkrijgbaar vanaf € 20,-. Kaarten kunnen nu al besteld worden op www.schouwburghengelo.nl.

Film "Jane"

HENGELO - De prachtige film "Jane" over Jane Goodall is op vrijdag 23 februari om 16.00 uur en op zondag 25 februari om 15.00 uur in Filmhuis Hengelo te zien.

Zij trekt de wildernis in om apengedrag in het wild te bestuderen. In de film, gemaakt van de beelden van natuurfilmer Hugo van Lawick, is de grote liefde van Jane Goodall voor chimpansees te zien en hoe deze door de chimpansees beantwoord wordt. Ontroerende en vertederende beelden over de beginjaren van Jane Goodall. Kaarten voor deze film kosten € 9,75.

Op een bedje van rucola

OLDENZAAL - Max van den Burg is op vrijdag 2 maart om 20.15 uur te zien in Stadstheater De Bond met "Op een bedje van rucola".

De voorstelling vol humor en muziek probeert de vraag te beantwoorden of je gelukkig wordt door alle dingen te doen waarvan gezegd wordt dat je gelukkig wordt. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 17,50 bij Stadstheater De Bond.

Correctie: Aanmelden cursus voor oudere automobilist

OLDENZAAL - Afgelopen week stonden incorrecte gegevens voor aanmelden van de cursus voor oudere automobilisten in Oldenzaal op de voorpagina.

Het gaat om een cursus voor automobilisten van 50 jaar en ouder, gepland voor 20 maart. U kunt zich tot 6 maart aanmelden via de projectleider van VVN Oldenzaal, de heer Witte, telefoon (0541) 52 20 18 of per e-mail bngwitte@kpnmail.nl.