Afbeelding
Foto:

EHB geeft mooie spullen een nieuw leven

HENGELO - Wie binnenwandelt bij kringloopwinkel EHB in Hengelo kijkt zijn ogen uit. We kunnen beter benoemen wat de winkel niet heeft, want met een oppervlakte van 1.200 vierkante meter zul je er vrijwel alles aantreffen.

De winkel aan de Langelermaatweg 41 heeft natuurlijk het riante aanbod tweedehands spullen dat je zou verwachten bij een kringloopwinkel, maar ook nieuwe spullen van goede kwaliteit verkopen zij. Dit loopt uiteen van een brede selectie meubels en woonaccessoires tot kinderkleding, maar ook elektronica en speelgoed. Het mooiste van een kringloopwinkel van EHB is natuurlijk het dagelijks wisselende aanbod dat zeer breed is. Alles wordt voor verkoop gecontroleerd en schoongemaakt.

Duurzaam
Kringloopwinkels zoals EHB geven op een heel mooie manier invulling aan duurzaamheid. Veel spullen die mensen niet meer nodig hebben zijn juist bij een ander zeer gewenst. Wat in uw interieur niet meer past, is een ander vaak dolblij. Ook de ontgroeide kinderkleding en 'niet-meer-leuk' speelgoed zijn voor anderen juist een aanwinst. Naast dat zij zo spullen kunnen redden van de vuilnishoop of verbrandingsoven voorziet het ook echt in een grote behoefte.

Halen en brengen
Hebt u overbodige spullen? Neem dan contact op om deze op te laten halen. Let wel: uiteraard moeten spullen in bruikbare staat zijn en helaas kan ook niet alles ingenomen worden vanwege de beschikbare ruimte. Koopt u een groter item bij EHB? Zij kunnen dit ook naar wens bij u thuis afleveren. Ook voor verhuizingen en woningontruimingen staan zij voor u klaar.

Neem een kijkje
Kringloopwinkel EHB is gevestigd aan de Langelermaatweg 41 in Hengelo en u kunt gratis parkeren. Kom dus eens langs. Geopend maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Bel voor meer informatie met 074-256 69 29 of kijk op: www.kringloopehbhengelo.nl