Gare du Nord - A Decade of Sex 'n' Jazz

OLDENZAAL - Tien jaar nadat het legendarische album "Sex 'n' Jazz" uit kwam, komt de groep met een jubileumconcert. Op zaterdag 17 februari staan ze om 20.15 uur in Stadstheater De Bond met A Decade of Sex 'n' Jazz.

Sex 'n' Jazz was en is nog steeds het best verkochte Nederlandse jazzalbum. Met een albumhoes die werd ontworpen door Marlies Dekkers en een bijpassend boek geschreven door Heleen van Royen was de toon gezet. Het album bevat een aantal grote hits zoals "You're My Medicine", "Marvin & Miles" en "Beautiful Day". Tijdens A Decade of Sex 'n' Jazz worden niet alleen deze oude hits opnieuw leven ingeblazen, maar ook onbekendere nummers van het album worden live ten gehore gebracht. Gare du Nord neemt je mee terug in de tijd en heeft speciaal voor dit jubileum een hoofdrol weggelegd voor Dorona Alberti.

Unieke kans
Deze avond is de unieke kans om Gare du Nord nog een keer in het theater te zien met hun grootste succes. Er zijn voor dit concert zit- en staplaatsen beschikbaar. Voor tickets en meer informatie: www.stadstheaterdebond.nl.

Try-out "In de Vlaamsche Pot"

OLDENZAAL - Theater van de Klucht brengt de bekende hitserie "In de Vlaamsche Pot" terug, maar dit keer in het theater! Op zondag 18 februari houden ze een try-out van de voorstelling in Stadstheater de Bond.

De hitserie is al 20 jaar geleden verdwenen van TV, maar bij velen van ons nog steeds bekend. De bekende figuren uit de serie zijn nu terug met de herkenbare humor en verhaallijnen. Beleef de avonturen in in het chaotische restaurant nu in het theater. Met Bas Muijs als restauranteigenaar Karel en Onno Innemee als chefkok Luciën is de humor en hysterie als vanouds. In deze voorstelling zien we chefkok Luciën die bezoek krijgt van een oude bekende en zo de gemoederen bezig houdt. Wederom een ijzersterk script, geschreven door Haye van der Heijden, destijds ook verantwoordelijk voor het script van de serie.

Kaarten bestellen
Liefhebbers van de serie kunnen de try-out bijwonen op zondag 18 februari om 14.30 uur. Kaarten hiervoor zijn te bestellen via www.stadstheaterdebond.nl of aan de kassa van het theater.