"Dit is geen dagboek" in de Schouwburg

HENGELO - "Dit is geen dagboek" is de naam van de nieuwste voorstelling van BEER Muziektheater. Gebaseerd op het gelijknamige boek is dit een aangrijpende voorstelling vol emotie, muziek en toch ook humor.

"Dit is geen dagboek" is op donderdag 22 februari te zien in de Schouwburg Hengelo. Neem een kijkje in het heftige leven van de zestienjarige Boudewijn die worstelt met een depressie. Zijn vader besluit hem te helpen door hem te sommeren te luisteren naar klassieke muziek. Vervolgens moet Boudewijn dagelijks opschrijven wat hij bij de muziek ervaart. Al snel komen er veel emoties boven bij hem boven die verwerkt moeten worden. Een intrigerende inkijk in het leven van een puber, gecombineerd met diepzinnige en hartstochtelijke muziek van onder andere Beethoven, Bruckner en Adams en Glass. De voorstelling is geschikt voor leeftijden vanaf 13 jaar.

De voorstelling is inclusief een nagesprek. Aanvang van "Dit is geen dagboek" is die dag om 19.30 uur in de Middenzaal van de Schouwburg Hengelo. Deze voorstelling graag bijwonen? Kijk voor meer informatie en het bestellen van tickets op www.schouwburghengelo.nl

Gym &
Dansgala 2018

HENGELO - Op zondag 18 februari brengen het KNGU en Sportvereniging H.G.V. het Gym & dansgala 2018 in de Schouwburg Hengelo.

Verschillende verenigingen hebben samen een nauwkeurig samengestelde choreografie ingestudeerd voor dit bijzondere gala. Bezoekers krijgen de verschillende vormen van gym en dans te zien onder leiding van opzwepende muziek. Ze geven bewonderenswaardige demonstraties waarin ze laten zien wat er mogelijk is met gym en dans. Het belooft een spectaculaire show te worden! In totaal wordt het Gym & Dansgala gebracht door ongeveer 250 deelnemende verenigingen uit heel Overijssel. Deze talenten uit eigen regio krijgen op het gala de kans om alle disciplines van de gymnastieksport te vertonen aan het publiek, en dat doen ze graag!

Bijwonen?
Het Gym & Dansgala gaat op zondag 18 februari van start om 15.00 uur in de Rabozaal van de Schouwburg Hengelo aan de Beursstraat 44. Kaarten voor het gala zijn te bestellen via www.schouwburghengelo.nl en kosten 8,- euro per persoon.