Afbeelding
Foto:

Spreekuur voor Twentse grenswerkers

NORDHORN - Steeds meer Twentenaren zien mooie kansen om over de grens te gaan werken. In de Duitse grensstreek is nog vaak behoefte aan mensen die hier maar moeilijk werk kunnen vinden. Maar het werken over de grens is niet zonder enige haken en ogen.

Daarom organiseert de EUREGIO ook regelmatig spreekuren voor mensen die over de grens werken of dit willen gaan doen. Het eerstvolgende spreekuur is op 27 februari 2018 van 17.00 – 19.00 uur. Een spreekuur voor burgers in het Kompetenzzentrum Wirtschaft NINO Hochbau, NINO Allee 11 te Nordhorn. Medewerkers van het Duitse Finanzamt en de EUREGIO geven voorlichting over werken in Duitsland en de eventuele gevolgen.

Het grensgangerspreekuur is van 17.00 tot 19.00 uur, in de ruimte van de Wirtschaftsförderung, NINO Hochbau, Nino Allee 11, Nordhorn. Bij gebruik van navigatie s.v.p. het volgende adres ingeven: Turmstrasse 3, 48529 Nordhorn, Duitsland. Op andere data zijn er op andere plaatsen ook dergelijke spreekuren, kijk op https://grenzinfo.eu/eur/nl/spreekdagen/ voor het complete schema. Overigens kan ook iedereen die grensganger is geweest en nog met vragen zit, terecht op dit spreekuur.