Afbeelding
Foto:

Johan Derksen Keeps The Blues Alive

HENGELO - Het concert 'Johan Derksen keeps the blues alive' komt op donderdag 3 januari 2019 naar Hengelo. De kaartverkoop gaat per direct van start.

De flamboyante tv-persoonlijkheid Johan Derksen komt met een nieuw programma over zijn passie: de blues. Bezoekers worden meegenomen naar het begin van de jaren '60, toen onder andere The Rolling Stones, The Animals en The Yardbirds een breed publiek lieten kennismaken met de muziek van Amerikaanse blueslegendes als John Lee Hooker en Chuck Berry. Sindsdien heeft blues ook een belangrijke rol in de vaderlandse muziekcultuur. ?Om de blues niet verloren te laten gaan, heeft Johan Derksen de beste Nederlandse blues vocalisten en -muzikanten gemobiliseerd. Zij zoeken de trouwe bluesfans op in hun eigen omgeving met een overzicht van de blues in Nederland, van begin jaren zestig tot de dag van vandaag.

Kaarten reserveren
Kaarten voor 'Johan Derksen Keeps The Blues Alive' op donderdag 3 januari 2019 in Schouwburg Hengelo kosten € 24,50. Reserveer uw kaarten via de website www.schouwburghengelo.nl, telefonisch via 074 - 255 6789 of aan de kassa van Schouwburg Hengelo (geopend van maandag t/m zaterdag van 12:00 uur tot 16:00 uur).