Vibrato!

OLDENZAAL - Vibrato! is de derde theatershow van Maartje de Boer en Kine Handlykken en deze zal vrijdag 16 februari te zien zijn in Stadstheater De Bond.

Maartje & Kine hebben eerder al op Lowlands gestaan. Ondanks dat ze elkaar pas in 2012 hebben ontmoet. In het Stadstheater De Bond kunt u van dit muzikaal cabaret genieten op vrijdag 16 februari om 20.15 uur. Kosten van de entreebewijzen zijn € 17,50.

The Full Monty

HENGELO - Op woensdag 14 februari is in Schouwburg Hengelo de musical The Full Monty te zien. Een musical gebaseerd op de gelijknamige film.

De musical was eerder ook al te zien in Nederland. Nu wederom, maar dit keer met een andere bezetting. De cast bestaat uit onder andere Joey Ferre, Brigitte Heitzer en Ad Knippels. Ze laten zien hoe een groep arbeiders die allen werkloos zijn geld verdienen door te strippen. Met muziek, de nodige ontroering en humor zorgt deze musical voor een avond vol vermaak. De voorstelling begint om 20.00 uur en kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 22,50 op: www.schouwburghengelo.nl