Afbeelding
Foto:

AvaTarZ, het avontuur voor het grijpen?

OLDENZAAL - Klimpark AvaTarZ is het grootste klimbos van Nederland en ligt tussen Hengelo en Oldenzaal.

In het park van 5 hectare zijn 110 fysieke hindernissen/uitdagingen op grote hoogte tussen de bomen gebouwd. Het park bestaat o.a. uit een hoog parcours, met 6 verschillende routes en een Kidz-parcours, met 3 verschillende routes. Naast de vele uitdagingen biedt AvaTarZ een lange zipline over 180 meter.

Ga de strijd aan!
Sinds 2017 heeft AvaTarZ iets nieuws genaamd; Expeditie AvaTarZ. Deze game is gebaseerd op het populaire televisieprogramma Expeditie Robinson en wordt gespeeld tijdens personeelsuitjes of door vriendengroepen (vrijgezellenfeesten). De verschillende teams strijden tegen elkaar door middel van proeven om uiteindelijk de winnaar te worden van de Expeditie!

Natuurbeleving
AvaTarZ legt de nadruk op actieve beleving in de natuur. De verschillende arrangementen sluiten naadloos aan op bedrijven die graag met hun personeelsteams 'de grenzen willen verleggen'. Op het zongerichte terras of in de stoere 'blokhut' worden de activiteiten vaak afgesloten met een heerlijke barbecue of (in de winter) een stamppot buffet. Het park is gevestigd aan de Hengelosestraat 230 in Deurningen. De afgelopen jaren hebben al veel mensen eens kennis gemaakt met dit mooie park en de leuke, uitdagende hindernissen voor jong en oud. Komt u ook eens?