Afbeelding
Foto:

Geheugentraining Buurthuis 't Lansink

HENGELO - Moeite met onthouden heeft niet alléén te maken met ouder worden. Veranderingen in levensomstandigheden hebben invloed op uw denken en uw geheugen. Om hier mee om te gaan organiseert Welzijn Ouderen Hengelo een interessante cursus.

Als het geheugen u af en toe in de steek laat, is dat vervelend en lastig. Daarom organiseert Welzijn Ouderen Hengelo een cursus van acht bijeenkomsten, die in de eerste plaats bedoeld is om uw zelfvertrouwen te herstellen. Veel mensen hebben al baat gehad bij deze aanpak. U krijgt inzicht hoe uw geheugen precies werkt, dat maakt dat u anders omgaat met uw vergeetachtigheid. In de zelfredzaamheid leert u technieken die u in staat stellen belangrijke zaken te onthouden. Uw partner heeft problemen met onthouden? Doe dan samen de cursus. Dat werkt voor twee! De ervaring leert dat partners elkaar goed kunnen ondersteunen op dit vlak, zeker gesterkt door dit soort trainingen.

Locatie, start en tijdstip
De cursus wordt gegeven in buurthuis 't Lansink, Twijnstraat 6-8 in Hengelo. Gedurende acht woensdagmiddagen van 13.30 tot 15.30 uur. De eerste les is op woensdag 7 maart 2018. Na drie maanden is er nog een terugkombijeenkomst.

Gratis
Er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus, behalve de kosten voor koffie/thee. De cursus is zo voor iedereen toegankelijk. De begeleiding is in handen van Mevrouw Catharina Volkering. Wilt u zich aanmelden voor deze geheugentraining of meer informatie? Neemt u dan contact op met Welzijn Ouderen Hengelo (onderdeel van Wijkracht) per e-mail: info@wijkracht.nl of via telefoonnummer 088 - 945 57 22