Aan de bak II

OLDENZAAL - Op vrijdag 2 februari staan Marco Lopes en Karel J. Schepers in Stadstheater De Bond met de voorstelling "Aan de Bak II".

U kunt genieten van twee acts op één avond. Voor de pauze kunt u genieten van Marco Lopes. Hij gaat op een luchtige manier op zoek naar de man van nu. Na een snelle wisseling tijdens de pauze wordt u vermaakt door Karel J. Schepers. Hij zal popsongs in een Nederlandstalig jasje ten gehore brengen. U kunt niet anders dan genieten van de vrolijke muziek en meerstemmige zang. Deze duovoorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 17,50. U kunt ze online bestellen via www.stadstheaterdebond.nl of ze bij de kassa van het stadstheater kopen.

Dikkertje Dap

OLDENZAAL - U kunt in februari genieten van de vrolijke en ontroerende film Dikkertje Dap in Stadstheater De Bond.

De film Dikkertje Dap is gebaseerd op het beroemde versje van Annie M.G. Schmidt en gaat over de vriendschap tussen Dikkertje Dap en giraf Raf. Beiden zijn op dezelfde dag geboren en zijn vanaf het begin vrienden. Deze vriendschap verandert zodra Dikkertje Dap vier jaar wordt en naar school moet en hij Raf mee naar school wil nemen. Deze familiefilm kunt u zien op zondag 4 februari om 14.30 uur. Bestel de kaarten voor de voorstelling al vanaf € 6,-.

Kwinkslag

OLDENZAAL - Kwinkslag is een caberetvoorstelling van Joost Frank en Martijn Gelinck die zorgt voor avondvullend vermaak.

De voorstelling zit vol met de droge humor waar Joost Frank en Martijn Gelinck bekend om staan. Met deze humor kijken ze naar hun eigen leven en de gebeurtenissen die daarin plaatsvinden. U krijgt een kijkje in hun leven, maar de onderwerpen zullen voor velen herkenbaar zijn. Ze gaan tijdens de voorstelling niet alleen met zichzelf de confrontatie aan, maar ook met elkaar. De voorstelling heeft u meer te bieden dan alleen maar oneliners, woordspelingen en komische typetjes. Ook serieuze zaken van het dagelijks leven worden in korte dialogen met u gedeeld. U kunt deze voorstelling zien op zaterdag 3 februari om 20.15 uur in Stadstheater De Bond in Oldenzaal. Kaarten vanaf € 19,50 kunt u bestellen via de website www.stadstheaterdebond.nl of kopen bij de kassa van het theater.