Afbeelding
Foto:

Daaltrappers Kiest Mini Prins en Prinses

ENSCHEDE - Carnavalsvereniging Daaltrappers heeft haar Prins en Prinses voor dit jaar.

Zondag 21 januari jongstleden was het grote kindercarnaval bij carnavalsvereniging de Daaltrappers in Enschede. Na het aftreden van Mini Prins Dion en Mini secr. Duncan maakten daar de nieuwe Mini Prins Thijs en zijn Mini Prinses Lindsey zich bekend. Mini Prins Thijs Pigge wonend in Hengelo is 11 jaar oud, en het carnaval is hem met de paplepel ingegoten. Van kleins af aan was hij al bij het carnaval te vinden. Na enkele jaren Mini raadslid in Hengelo te zijn geweest heeft hij de overstap gemaakt naar Enschede.

Grootste wens
Daar ging zijn grootste wens in vervulling; prins worden bij een carnavalsvereniging. Mini Prinses Lindsey Schlichter is ook 11 jaar oud en woont tevens in Hengelo. Nadat Thijs gevraagd was om Prins te worden was het niet moeilijk voor hem om te kiezen wie er naast hem kwam staan. Lindsey werd hiervoor gevraagd. Lindsey heeft er uiteraard over nagedacht, en kon Thijs blij maken met het antwoord: JA! Na een paar maanden voorbereiden was het dan eindelijk zover! Het koppel mocht zich presenteren en aan iedereen vertellen dat ze Mini Prins Thijs en Mini Prinses Lindsey zijn. Voor velen was het dan ook een grote verrassing!

Bekenden
Thijs Pigge en Lindsey Schlichter zitten beiden op de Sint Janschool in Hengelo. Ze hebben dan ook een heel passend motto: Met ons aan het roer, draaien we Hengelo een loer!