Valerius Ensemble in Kulturhus

BORNE - Geniet van de mooiste Franse muziek gebracht door het Valerius Ensemble. Op zaterdag 3 februari staan ze in het Kulturhus Borne.

Het Valerius Ensemble zal deze avond een ode brengen aan de grote Franse componisten zoals Ravels en Debussy. Kom genieten van de magische tonen van de hoorn, fagot, klarinet, hobo en fluit. Het belooft een muzikale avond te worden. Kaarten worden besteld via www.schouwburghengelo.nl maar het concert zal plaatsvinden in het Kulturhus in Borne.

Ken je
klassiekers - Aluin

HENGELO - Herbeleef de grootste theaterhits of maak kennis met de echte klassiekers in 'Ken je klassiekers'. Op donderdag 8 februari staat de Schouwburg Hengelo in het teken van de klassieker 'Aluin'.

Met spelers waaronderJilles Flinterman, Boris van Bommel en Hiske Eriks wordt deze theaterklassieker weer even terug gebracht naar de Schouwburg Hengelo. Een aanrader voor de echte theaterliefhebbers, of juist een spoedcursus voor wie kennis maken met de wereld van theater. In 'Ken je klassiekers' zie je de voorstellingen die al eeuwenlang worden gespeeld, waaronder ook 'Romeo en Julia', 'Hamlet', 'Een midzomernachtdroom' en nu dus 'Aluin'. Op 8 februari om 19.30 in de middenzaal van Schouwburg Hengelo. Bestel snel kaarten via www.schouwburghengelo.nl.