Afbeelding
Foto:

Autobedrijf Schlichter vertrouwd adres voor onderhoud

HENGELO - Autobedrijf Schlichter in Hengelo viert dit jaar een mooi jubileum; het bedrijf bestaat in november 40 jaar. En de rode draad door deze vier decennia: uitstekende service voor iedere klant, een vertrouwd adres voor onderhoud en reparatie.

Naast dat Autobedrijf Schlichter dé Daihatsu-dealer is voor Hengelo en omstreken, bent u hier ook aan het juiste adres voor onderhoud van alle andere merken. In de moderne en goed uitgeruste werkplaats kunnen de technici uw auto weer snel en vakkundig repareren tegen gunstige tarieven. Schlichter blijft investeren in kennis en apparatuur om iedere auto in topstaat te houden voor veilige en zorgeloze kilometers. U krijgt vooraf altijd een goede uitleg en inzicht in de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Zij streven ernaar om u altijd zo snel mogelijk te helpen en u kunt altijd bij uw auto in de werkplaats kijken; een mooi stukje openheid.

Nieuwe huisstijl
Autobedrijf Schlichter is onlangs ook afgestapt van de eerdere Vakgarage-formule, maar u als klant gaat hier in principe niets van merken. Want Schlichter levert zoals gezegd al bijna 40 jaar uitmuntende service; nu én in de toekomst. Wel is de huisstijl aangepast om deze wijziging te onderstrepen.

Neem een kijkje
U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in de showroom en werkplaats. Naast het ruime aanbod van Daihatsu occasions is er ook een ruime voorraad occasions van andere merken te koop. De medewerkers geven u graag passend advies over aankoop, financiering en service voor uw volgende auto. Kom langs bij Autobedrijf Schlichter aan de Smaragdstraat 8 in Hengelo. Bel voor meer informatie met: 074-24 26 202 of kijk op: www.autobedrijfschlichter.nl