Gilbert Wennink
Gilbert Wennink Foto:

Snel weer op weg met Wennink Autoschade

HENGELO - Een schade aan de auto is nooit leuk. Afgelopen week werd menig auto beschadigd door rondvliegende dakpannen, boomtakken of ander leed. Of het nu gaat om een grotere schade of een kleiner ongelukje, Wennink Autoschade en Spuitbedrijf helpt u snel weer op weg.

Eind vorig jaar behaalde Wennink Autoschade aan de Granaatstraat 31 in Hengelo al het certificaat Erkend Duurzaam, een teken dat maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen belangrijk zijn. Zo gebruiken zij steeds duurzamer reparatietechnieken.

FOCWA-certificering
Het bedrijf beschikt ook over de FOCWA-certificering waarmee u zeker bent van een goed resultaat van uw schadeherstel, zowel voor kleinere als grotere schades. Ook ingrijpender reparaties zoals laswerk, richten en verhelpen van storingen kunnen zij vakkundig uitvoeren. Branchevereniging FOCWA Schadeherstel werkt samen met haar leden om verder te professionaliseren, waar u als klant van profiteert. Wanneer u uw auto hier laat herstellen ontvangt u standaard 4 jaar garantie op de herstelwerkzaamheden. En de zekerheid dat u weer veilig de weg op kunt voor vele zorgeloze kilometers. Naast schadeherstel kunt u bij Wennink Autoschade ook terecht voor andere diensten. Zo is ook optische tuning een specialiteit; u kunt de auto laten spuiten in bijzondere kleuren en accenten. Ook wanneer uw oldtimer aan een opknapbeurt toe is bent u aan het juiste adres. Wennink Autoschade en Spuitbedrijf geeft u graag passend advies over de mogelijkheden voor schadeherstel. Neem contact op via 074-29 11 663 of kijk op: www.autoschadewennink.nl