Afbeelding
Foto:

Kavels Meander Zuid
gaan in de verkoop

HENGELO - Hengeloërs die graag een eigen woning willen bouwen kunnen vanaf vrijdag 26 januari ook kavels kopen in het bouwplan Meander Zuid (Dalmeden). Deze dinsdag organiseerde de gemeente al een inloopbijeenkomst voor belangstellenden. En, met de aantrekkende economie en groei op de woningmarkt zijn deze er zeker.

Meander moet een typisch Twentse kracht benutten: aangenaam groen wonen. Ook water moet een belangrijke rol spelen in de nieuwe buurt. De gemeente verwacht dat deze insteek zal zorgen voor een intiem en besloten woongenot. Bomen, houtsingels en hagen moeten zorgen voor een groene aanblik. In totaal komen er in de eerste fase van het bouwplan Meander Zuid 57 bouwkavels beschikbaar. Deze lopen uiteen van een kleine 442 vierkante meter tot 795 vierkante meter. Dertien van deze kavels worden verkocht door Holtkamp Bouw.

In de verkoop
De start van de kavelverkoop is op vrijdag 26 januari vanaf 16.00 uur. Waar mensen dan precies moeten zijn zal op dat exacte tijdstip op de gemeentelijke website - www.wonenindalmeden.nl - gepubliceerd worden. Er zit dus ook een spelelement in. Belangstellenden kunnen naar de locatie komen en aangeven op welke kavel ze een optie willen. Wie het eerst komt, mag het eerst kiezen. Dit kan tot uiterlijk 19.00 uur.

Mailen
Wie er niet bij kan zijn, kan vrijdag 26 januari vanaf 19.00 uur uitsluitend mailen naar dalmeden@hengelo.nl met als onderwerp 'Kavel Meander Zuid'. Na 19.00 uur is op de website www.wonenindalmeden.nl op de 'Kavelkiezer' te zien welke kavels nog beschikbaar zijn. Op Facebook komt ook een kaart te staan met de nog beschikbare kavels. E-mails die op 26 januari vóór 19.00 uur binnenkomen, worden niet in behandeling genomen.

Meer weten?
Meer informatie over het gebied staat in de verkoopbrochure Meander Zuid op www.wonenindalmeden.nl. Voor meer informatie of vragen kunnen belangstellenden ook bellen met de klantenbegeleiders Marije Brummelhuis en Jolanda van Essen via het algemene nummer van de gemeente: 14 074.