"Mixed Bill" door Lonneke van Leth

HENGELO - Het Nationaal Theaterweekend gaat in de Schouwburg Hengelo van start op vrijdag 26 januari met onder andere een dansvoorstelling onder leiding van Lonneke van Leth. Zij is bekend van onder andere "De Odyssee" en een moderne uitvoering van "Romeo en Julia".

Liefhebbers van dans kunnen hun hart ophalen tijdens deze avond. Tijdens de voorstelling "Mixed Bill" worden vier verschillende choreografieën van Lonneke van Leth vertoond aan het publiek. Deels ondersteund door live muziek van het Matangi Quartet zal choreografe Lonneke van Leth het publiek kennis laten maken met uiteenlopende stijlen in de danswereld. De diversiteit in de stijlen maakt deze avond toegankelijk voor zowel de echte danskenner als het nieuwe publiek. Van Leth zal elke choreografie voorzien van uitleg waardoor het publiek een inkijkje krijgt in het ontstaan van een dansroutine.

Aanvang van "Mixed Bill" is om 20.30 uur in de middenzaal van de Schouwburg Hengelo. Voor meer informatie en kaarten, ga naar: www.schouwburghengelo.nl.

Cabaret: René van Meurs

OLDENZAAL - Bereid je voor op een goede avond voor cabaret met René van Meurs in Stadstheater de Bond op donderdag 25 januari.

Improvisatietalent René van Meurs weet iedereen te vermaken met een avondvullend cabaretprogramma. Waar hij het over gaat hebben? Dat is nog een verrassing! Hij belooft niks, maar benadrukt dat hij de avond maakt samen met het publiek. Wees aanwezig in het Statdstheater en René zorgt voor de rest! Wellicht rake grappen en anekdotes over recente gebeurtenissen, of iets heel anders. Hij heeft de afgelopen tijd veel meegemaakt waar hij over kan en wil vertellen.

Wat zeker is, is dat René zorgt voor een cabaretavond zoals dat bedoeld is. Met snelle grappen, verbazingwekkende verhalen en verrassende wendingen. En wellicht is er ruimte voor improvisatie. Het publiek van de avond heeft invloed op het verloop van de show. Hoe het er uit komt te zien bepaalt hij graag samen met jou! Voor 17,50 euro bemachtig je een kaartje voor deze avond. Ga naar www.stadstheaterdebond.nl om tickets te bestellen. Aanvang van de voorstelling is die avond om 20.15 uur.