The Velvet Underground & Nico

HENGELO - De legendarische LP "The Velvet Underground & Nico" nog een keer horen in een unieke uitvoering? Het kan op donderdag 25 januari bij Metropool.

De gelegenheidsformatie met onder andere Carol van Dyk (Bettie Serveert) en Maurits Westerik (Bewilder) zal voor het vijftigjarige jubileum van de veelbesproken LP de plaat integraal uitvoeren. Maak je klaar voor een ware trip down memory lane met een van de invloedrijkste rockalbums ooit. De albumhoes met een ontwerp van Warhol zal bij velen nog in het geheugen gegrift staan. De LP met de gele banaan op de cover is nu voor even terug!

Herleef de avant-garde en rock'n roll songs met vrienden of familie en ga voor een avond terug in de tijd! De avond start om 20.30 en belooft een groot feest te worden! Voor meer informatie en tickets: www.metropool.nl

De Verleiders 'Stem kwijt'

HENGELO - Cabaretgroep De Verleiders vertelt je alles over het huidige politieke landschap in 'Stem kwijt'. Op vrijdag 26 januari staan ze in de Schouwburg Hengelo voor een daverende show.

Door terug te blikken op de afgelopen verkiezingen kan het niet anders dan dat de komische show een zwart randje krijgt. Ze blikken terug op de loze beloftes in de verkiezingsstrijd, de plotselinge verrassingen erna en de huidige stand van zaken. Toch weten De Verleiders vooruit te kijken en met humor te onderzoeken hoe ons politieke systeem er wel uit zou moeten zien. Voor de huidige democratie laten ze hierin weinig ruimte. Ze ventileren hun mening over de huidige politiek zonder er gras over te laten groeien. Een aanpak die voor de Verleiders al in eerdere voorstellingen succesvol bleek, en ze zijn het nog niet verleerd! Ook voor deze show zijn de recensies positief.

Benieuwd naar de visie van George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Leopold Witte en Marcel Hensema? Zorg dat je er bij bent en vorm je eigen mening! Ze gaan om 20.00 uur van start in de Rabozaal van de Schouwburg Hengelo. Het is mogelijk om voorafgaand aan de voorstelling een inleiding te volgen voor 2,50 euro. Deze start om 19.00 uur. Kaarten voor de voorstelling en de inleiding zijn te bestelen via www.schouwburghengelo.nl.