Hans Dorrestijn and friends

OLDENZAAL - Bezoek de nieuwste voorstelling van Hans Dorrestijn waarin hij wordt vergezeld door Vrouwkje Tuinman en Ingmar Heytze. Op zaterdag 20 januari doen ze Stadstheater de Bond aan met hun voorstelling "Neurosen en andere hobby's."

De show vertelt door middel van muziek samenspraak en poëzie over het hectische leven dat veel artiesten leiden. Het vormt een optelsom van artistieke chaos en neurotische trekjes waar het trio ervaringsdeskundige van is. De voorstelling wordt omschreven als therapeutisch, het geeft een heldere kijk op uw eigen leven en hoe deze zo slecht nog niet is. Aanvang van de voorstelling zal zijn om 20.15 uur en kaarten zijn te bestellen vanaf 22,50 euro via www.stadstheaterdebond.nl.

Filmhuis:
Tulipani

OLDENZAAL - Het filmhuis Oldenzaal heeft met de Nederlandse film Tulipani een bijzondere film in petto. Op dinsdag 16 januari en woensdag 17 januari op 20.00 uur wordt de film vertoond op het witte doek van het filmhuis.

De film Tulipani speelt zich af vlak na de watersnoodramp in Zeeland. De Nederlandse boer Gauke besluit z'n fiets te pakken en bepakt met tulpenbollen af te reizen naar Italie. Hier hoopt hij een nieuw bestaan op te bouwen, maar hij komt er ook in contact met de lokale maffia. Deze film van Mike van Diem was openingsfilm op het Nederlands filmfestival en is Nederlands gesproken. Een indrukwekkende film over de zoektocht naar liefde en geluk in een ander land. Kaarten voor deze filmvertoning kosten 9,- euro per stuk en zijn te bestellen via www.stadstheaterdebond.nl.