Emma Lou in KamakTheater

HENGELO - Emma Lou probeert zichzelf te zijn. Maar wie is dat: zichzelf? Wanneer ben je dat eigenlijk? En wat doe je met alle adviezen die je daarover krijgt?

Emma Lou neemt je mee in haar zoektocht. Ze zingt over haar gedachtes en verlangens. Vertelt over haar ergernissen en fouten. En dan bemoeien haar muzikanten zich er ook nog mee. Of dat nou zo handig is..? In september 2016 bracht ze haar album "Nooit alleen" uit. Van rustige luisterliedjes tot uptempo popsongs met een flinke dosis humor. Dit seizoen gaat ze met viool en ukelele de theaters in met een akoestisch programma, begeleid door gitaar en contrabas. In 2014 studeerde ze af op het conservatorium richting jazz en pop waar ze de ArtEZ vriendenpublieksprijs in de wacht sleepte. In 2016 won ze eveneens de publieksprijs op het Utrechts Kleinkunst Festival. Meer informatie: www.emmalou.nl

Kaarten
Vrijdag 19 januari 2018 om 20.00 uur in theater KamaK, Esrein 15 in Hengelo. Kaarten kosten 10,00 euro en zijn te reserveren via info@kamak.nl of via tel. 074 2569779.