Afbeelding
Foto:

Voel u beter in uw vel!

HAAKSBERGEN - LEEF! van Annemiek Suurenbroek, voeding & beweging en Praktijk Schmitz van Liesbeth Schmitz, natuurgeneeskundige gaan de samenwerking aan om cliƫnten te begeleiden naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl.

Elk jaar doen veel mensen weer tientallen pogingen om gezond te gaan eten en daardoor af te vallen. De verleiding ligt op de loer om een crashdieet te beginnen en snel gewicht te verliezen. Maar is dat wel zo verstandig? Gezond afvallen hoeft niet moeilijk te zijn wanneer u bewust bent van wat u eet. Verder is het van belang dat niet alleen de wil er is, maar ook uw lichaam moet in balans zijn om te willen afvallen. Onder andere hormonen bepalen of u vet opslaat of vet verbrandt. Zijn uw hormonen uit evenwicht dan komt u aan. Blijvend afvallen is dus balans in uw lichaam en het gebruik van de juiste voeding.

Begeleiding
Een gezond gewicht bereiken door vanuit 2 invalshoeken begeleiding aan te bieden, dat is het idee achter de samenwerking van Praktijk Schmitz en LEEF. Liesbeth Schmitz kijkt samen met u naar onder andere de hormonale balans in uw lichaam. Dit gebeurt door middel van een eenvoudige hormoonmeting, snel en eenvoudig. Met de uitkomsten van deze meting wordt u behandeld. U zult merken dat u daardoor ook al beter in uw vel komt te zitten. Liesbeth Schmitz van Praktijk Schmitz is gediplomeerd en aangesloten bij de VBAG. Consulten worden dus vergoed door de zorgverzekeraar uit de aanvullende verzekering. Daarnaast is begeleiding op gebied van voeding en beweging ook noodzakelijk om je doel te bereiken: voor altijd een gezond gewicht. Annemiek Suurenbroek van LEEF! voeding & beweging is gediplomeerd voedingscoach en aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Consulten worden meestal vergoed. Bij haar kunt u kiezen uit losse consulten maar ook uit een 12 weken programma of partnertraject. Tijdens dit traject krijgt u zowel voedingsadviezen als coaching en motiverende gesprekken. Indien u wilt is er wekelijks contact gedurende dit traject, persoonlijk of per mail. Afvallen in je eentje is veel moeilijker dan afvallen onder begeleiding. En samen is ook veel gezelliger toch? Onze eerdere deelnemers zijn enthousiast over de extra energie, een beter figuur en een verbeterde conditie.

Kom langs
Wilt u meer weten over wat u kunt verwachten, de vergoeding van de consulten, of het geschikt is voor u? Kom dan naar onze gratis infoavond op woensdag 24 januari waar u een persoonlijk advies krijgt. De avond begint om 19.00 uur aan de Bouwstraat 9a in Haaksbergen. Graag opgave vooraf. Natuurlijk kunt u ook bellen voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. Wij zijn te bereiken op: 053-7600529 of mail info@praktijkschmitz.nl