Afbeelding
Foto:

Caravan- en Kampeerauto Expo 2018 bij Henk Pen

HAAKSBERGEN - Bij Henk Pen in Haaksbergen krijgt u dit weekend een heerlijk vakantiegevoel bij een bezoek aan de jaarlijks terugkerende EXPO te Haaksbergen.

Deze wordt gehouden van 13 tot en met 20 januari. Dit jaar zijn er weer vele demonstraties, zijn verschillende campings present om u de mooie plekjes in Europa te laten zien, is er een restaurant ingericht voor de inwendige mens en om het geheel sfeervol af te maken zal een band het geheel muzikaal omlijsten, op zaterdag 13 januari worden er elk uur geweldige prijzen verloot, zoals een week lang gratis gebruik van een kampeerauto of caravan, en voor de kinderen is er ook genoeg vertier. Nieuw dit jaar is de ultieme Alpenkreuzer belevingswereld, hier kunt u genieten van het terugkerende merk op de Nederlandse markt 'Alpenkreuzer'. De vouwwagen was jarenlang in trek en hebben hun rentrée gemaakt. Ook zijn er 2 nieuwe caravanmerken te zien: De Hero caravan en de Mini Silver hefdakcaravans. De Hero caravan is een ultracompacte caravan met een leeggewicht van 800 kilo en een grote bodemvrijheid van 33 cm waardoor ruiger terrein geen probleem is. Silver is een topmerk uit Frankrijk en produceert hoogwaardige, lichtgewicht hefdakcaravans met een unieke indeling, uitrusting en afmeting.

Dagje uit
Kortom, er is voldoende te zien op deze expo én het is een leuk dagje uit! Kom naar de Caravan- en Kampeerauto-Expo van 13 tot en met 20 januari a.s. Ook zondag 14 januari geopend. Henk Pen is gevestigd aan de Westsingel 2, 7481 WK in Haaksbergen. Bel voor informatie met: 053-5722083 of kijk op: www.henkpen.nl. Gratis parkeren en entree.

Autoshow
Ook de Autogroep Twente is dit jaar weer aanwezig op de EXPO met een selectie van de nieuwste modellen van Hyundai. Ook de nieuwe Kona maakt zijn opwachting.