Cabarestafette

HENGELO - De Schouwburg Hengelo staat op woensdag 17 januari weer in het teken van cabaret. Maak kennis met aanstormende talenten in de cabaretwereld tijdens de cabarestafette. Drie cabaretvoorstellingen in een, een concept dat al 30 jaar succesvol is.

Tijdens de cabarestafette geniet het publiek van drie cabaret acts van aanstormend talent. Onbekende namen, maar onmisbaar talent en nieuwe aanwas in de cabaretwereld. De acts zullen worden ondersteund door de muziek van Pica DJ en DJ Skipper. Geniet van drie cabaretacts voor de prijs van een tijdens de jaarlijkse cabarestafette! De avond zal om 20.00 uur beginnen in de rabozaal. Noteer 17 januari alvast in de agenda en bestel kaarten via www.schouwburghengelo.nl. Voor 16,- euro per persoon bent u er bij.

Mantelzorg café op nieuwe locaties

OLDENZAAL - Het Mantelzorgcafé wordt met ingang van deze maand ook op nieuwe locaties gehouden. Zo krijgen nog meer Oldenzalers de gelegenheid om advies te krijgen over mantelzorg.

Met ingang van het nieuwe jaar worden de Mantelzorgcafé's gehouden afwisselend in boerderij Stakenboer aan de Burgemeester Wallerstraat en Paal 12 aan de Vondellaan. Het eerstvolgende Mantelzorgcafé staat gepland op maandag 5 februari bij boerderij Stakenboer. Het thema is dan 'apres ski'. U wordt ontvangen met hapjes en drankjes die bij dit thema passen! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Impuls, tel. 0541 571414 en vragen naar Sengul Bulut of Lydia Veltman.

3Koteboebo in theater De Bond

OLDENZAAL - Op zaterdag 13 januari speelt 3Koteboebo hun nieuwste show 'Kort langs de klungels' in Stadstheater De Bond in Oldenzaal. Aanvang: 20.15 uur.

Al meer dan 20 jaar maakt het streekgezelschap 3Koteboebo vrolijke voorstellingen met veel liedjes en sketches. Een heleboel onzin en dingen die nergens over gaan. Vooral niemand kwetsen of voor schut zetten, behalve zichzelf, dat vinden ze leuk. Kaarten à 17,50 euro (incl. pauzedrankje) zijn verkrijgbaar via www.stadstheaterdebond.nl of van dinsdag t/m vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur aan de theaterkassa van De Bond, telefonisch bereikbaar via 0541 53 91 90.