Afbeelding
Foto: Steef Alblas

'H164 kwam overeen met
wensenlijstje in mijn hoofd'

Ivo Duchateau is sinds 1 september 2016 met zijn eigen bedrijf Duchateau Business Empowerment gevestigd in Ondernemerscentrum H164 in Hengelo. Duchateau Business Empowerment ontdekt en benut het innovatiepotentieel van organisaties. Ivo helpt bedrijven bij strategisch innoveren.

'Ik startte mijn bedrijf eind 2015 en werkte eerst deels vanuit huis en deels vanuit een ander pand. Ik merkte dat ik niet het beste uit mezelf haalde tijdens het thuiswerken. Nadat ik op 2 juni vorig jaar het Startersevent Twente bezocht, ontving ik een mailing over de verhuurmogelijkheden binnen H164. Met een wensenlijstje in mijn hoofd ben ik toen langs geweest om eens te kijken. Qua ruimte, faciliteiten en gevoel klopte het plaatje. De voorwaarden zijn aantrekkelijk en flexibel en H164 ligt op vijf minuten fietsen van mijn huis. De keuze was snel gemaakt', aldus Ivo. En het bevalt Ivo nog steeds prima. 'Het gevoel van het 'vanuit huis naar je eigen kantoor gaan' vind ik fijn. De sfeer is prettig. Ik loop de deur niet plat bij de andere ondernemers in het pand. Dat hoeft van mij ook niet, maar je ziet wel beweging.'

Duchateau Business Empowerment bestaat nu ruim een jaar en Ivo is best tevreden over het eerste jaar. 'Als je leest hoe zzp'ers die pas gestart zijn vaak het eerste jaar doorkomen, dan kan ik alleen maar tevreden zijn. Nu moet ik verder en nieuwe doelen stellen. Binnen twee jaar wil ik een verdubbeling van mijn omzet realiseren en ik wil meer de samenwerking zoeken met andere ondernemers, gezamenlijk dingen oppakken. En over drie jaar wil ik een autoriteit zijn op het gebied van strategische innovatie. Ik wil gevonden worden en gekend worden op dat vlak', aldus een ambitieuze Ivo Duchateau.

Meer informatie over Duchateau Business Empowerment: www.business-power.nl. Er zijn nog enkele ruimtes vrij in H164. Meer informatie over de mogelijkheden is te lezen op www.h164.nl.