Afbeelding
Foto:

Auto's met een verhaal bij Maxima Classic Cars

SAASVELD - Maxima Classic Cars b.v. is van oorsprong een bedrijf dat handelt in klassieke auto's. Gevestigd in Saasveld, maar niet op een saai industrieterrein. Wij zitten op een prachtlocatie tussen de landelijk gelegen boerderijen in Dinkelland, aan de Bornsestraat 51. We stellen ons graag even aan u voor.

Ons bedrijf is langzaam gegroeid met de auto's van ons andere bedrijf Beatrice b.v., waar wij met oude legerjeeps en andere klassieke auto's puzzel-tours maakten op bedrijfsfeesten. De safaritour was een begrip in Twente. Doordat er steeds meer vraag was naar klassieke auto's is Maxima Classic Cars geboren. Met een voorkeur voor oude Volkswagens, Citroëns en Volvo's werden er steeds meer klassiekers ingekocht en verkocht via veilingen door heel Europa.

Juweeltjes
Er worden auto's gezocht die vrijwel direct verkoop-klaar zijn, maar als we een juweeltje tegenkomen schromen wij ook niet om een restauratieproject aan te schaffen. Deels restaureren we dan zelf maar ook vele dingen laten wij door specialisten doen. Zo ontstaat er een waardevolle klassieker die veelal als investering wordt aangeschaft.

Exclusief
Doordat dit natuurlijk erg veel tijd kost en er dan lange tijd weinig gedaan kan worden is de gedachte ontstaan om ook jonge kleine auto's en exclusievere sportauto's te gaan verkopen. Dit doen we nu sinds enige tijd erbij. Dit groeit en groeit en op dit moment zijn dit al meer dan 50 auto's die we op de plas hebben staan. De exclusievere sportauto's zijn dan weer een segment tussen de klassiekers en de jonge auto's. Deze zijn perfect voor mensen die naast hun eigen auto waar ze vaak veel zakelijke kilometers mee maken, een auto willen waar ze écht in kunnen genieten. Gezien worden en sportief rijden blijft toch altijd leuk.

Betrouwbaar
Wij doen er alles aan om betrouwbare auto's te zoeken in het middensegment. Wij willen dus ook niet de GTI's en de verlaagde turbo auto's, dus zoeken wij onze clientèle in gezinnen die veelal een tweede auto zoeken of jonge mensen die voor het eerst een auto kopen. Als men een auto bij ons koopt wordt deze door een erkend garagebedrijf rijklaar gemaakt. Dit besteden wij uit. Kijk ook op: www.maximaclassiccars.nl