Afbeelding
Foto:

Eindejaarsweken Udo Hengelo!

HENGELO - "Ik wil graag uw auto hebben!" Ook bij ons is de occasionverkoop flink gestegen het afgelopen jaar en daardoor is ons occasionaanbod nu te beperkt. Wij zoeken daarom auto's die goed onderhouden zijn en waar de historie van bekend is. Vandaar ook de vraag aan u: "Wilt u uw auto inruilen voor een nieuwe?".

Wat kunnen wij bieden en wat is het voordeel voor u? Betaal tot het eind van het jaar géén BTW. Dat scheelt 21% of tot wel € 5.000,- op de aanschafprijs. Overstappen op Private Lease? Doe dat nu, dat kan al vanaf € 199,- per maand voor een FIAT 500 en u ontvangt de inruilwaarde van uw huidige auto direct op uw bankrekening. Snel rijden én een extra korting op onze voorraadmodellen. Stuk voor stuk populaire versies.

En waarom nog dit jaar?
Om het voor u nog iets aantrekkelijker te maken om uw auto nog dit jaar in te ruilen, doen wij nog iets extra's. Kies bijvoorbeeld uit: 4 jaar fabrieksgarantie. Wij verlengen de 2 jaar fabrieksgarantie met 2 jaar. Dus u kunt 4 jaar lang onbezorgd rijden. Overstappen op Private Lease? Op een geselecteerd aantal uitvoeringen betalen wij de eerste 3 maanden het maandbedrag (maximaal € 750,-). Of kies voor € 500,- gratis brandstof. Op www.fiathengelo.nl vindt u meer informatie over de modellen van Fiat. Of breng een bezoekje aan onze showroom. Wij kunnen dan direct uw auto taxeren en een verleidelijk voorstel maken! - Het Udo Team