Afbeelding
Foto:

Auto Bleeker Oldenzaal
kijkt terug op goed jaar

OLDENZAAL - De decembermaand is altijd hét moment om terug te blikken op het afgelopen jaar. Ook Auto Bleeker in Oldenzaal heeft een mooi jaar achter de rug.

De afgelopen twaalf maanden kon u in de Autopaper al lezen over de diverse aspecten van Auto Bleeker in Oldenzaal. Het hele team van Auto Bleeker Oldenzaal heeft het afgelopen jaar weer veel klanten blij kunnen maken met een nieuwe of gebruikte auto. Auto Bleeker Oldenzaal is sterk in elk merk, zowel bij de verkoop van nieuwe modellen als occasions.

Vertrouwde service
De afgelopen maanden stelden ook diverse medewerkers zich aan u voor op deze pagina's, waaronder Roberto Costantini en Catelijn Nijstad. Er kwamen ook nieuwe gezichten bij; zo zijn er dames gekomen bij de receptie die iedere klant graag te woord staan.

Onderhoud
Ook op het gebied van onderhoud blijft Auto Bleeker Oldenzaal investeren. In de moderne werkplaats kunnen de professionele medewerkers onderhoud verlenen aan alle merken. Of u nu komt voor een APK, onderhoudsbeurt of zaken zoals schadeherstel en bedrijfswagen ombouw, u mag rekenen op uitstekende service.

Tot ziens!
Alle medewerkers van Auto Bleeker Oldenzaal wensen u graag fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar vol rijplezier en vele veilige kilometers. Ook in 2018 staan zij graag voor u klaar met de service die u gewend bent, compleet met de gebruikelijke koffie en krentewegge. Kom dus eens langs aan de Hamburgstraat 28 in Oldenzaal. Kijk ook op: www.bleekergroep.nl