Afbeelding
Foto:

De Couponhal
knalt het jaar uit!

ENSCHEDE - Menigeen weet de weg naar De Couponhal te vinden. Bijna twee jaar is de Couponhal nu gevestigd aan de Cromhoffsbleekweg 120a (bij de Gamma) in Enschede. Het vertrouwde pand aan de Deurningerstraat werd ingeruild voor een prachtig nieuw onderkomen en men voelt zich thuis op het nieuwe adres.

De Couponhal knalt het jaar uit met diverse aanbiedingen op haar uitgebreide collectie. Profiteer dus tot wel 50% korting op diverse producten. U vindt bij De Couponhal niet alleen tapijten die passen bij moderne interieurs, maar ook laminaat, gordijnen, vinyl, parket en karpetten. Bij de Couponhal liggen de coupons in grote aantallen weer voor u klaar, de coupons waar de Couponhal zijn naam door heeft gevestigd in al die jaren. Dat én de uitstekende service die u mag verwachten natuurlijk.

Trappen
Waarmee de Couponhal tevens een geweldige reputatie heeft opgebouwd, is met het stofferen van trappen. U heeft uw trap namelijk al gestoffeerd vanaf € 249,- inclusief projecttapijt (in zes kleuren) en inclusief lijm en leggen (10 m2). Zo krijgt uw trap weer een mooie aanblik in het nieuwe jaar. Het is ook nog eens veilig om op tijd versleten stoffering te laten vervangen.

Kom langs
Bent u dit jaar nog op zoek naar kwaliteit voor een betaalbare prijs? Kom dan een kijkje nemen in de winkel of surf voor meer informatie naar de website www.couponhal.nl en profiteer van de hoge kortingen die gelden tot het eind van het jaar. Kijk tevens voor andere actuele aanbiedingen naar de advertentie in deze krant.