Stadstheater de Bond


OLDENZAAL - De komende paar weken zijn er weer veer voorstellingen te zien in Stadstheater de Bond. Voor meer informatie, tijden en prijzen kunt u kijken op www.stadstheaterdebond.nl

Op 4 januari zijn de Dutch Eagles te zien. Ruim 40 jaar na dato staat de authentieke muziek van The Eagles en hun tijdgenoten nog altijd recht overeind. De Dutch Eagles zijn de onbetwiste ultieme vertolkers van deze muziek. Met ruim 25 gitaren, 6 loepzuivere vocalen, prachtige verhalen en overtuiging brengen zij deze tijdloze muziek schijnbaar moeiteloos tot leven. De Dutch Eagles slaan hun vleugels weer wat verder uit. Take a seat and come fly like an Eagle.

Mooi weer vandaag
Op 7 januari is de voorstelling Mooi weer vandaag te zien. De wens van Bram van der Vlugt om de tragikomedie Mooi weer vandaag van David Storey op het toneel te brengen wordt eindelijk vervuld. Het begint met gebabbel in het park tussen Max en Arnold. Al snel blijkt dat er iets aan de hand is. Als ze twee vrouwelijke patiƫnten ontmoeten, wordt duidelijk dat ze zich op het terras van een psychiatrische kliniek bevinden.

Robert-Jan Stips & Bertus Borgers
Robert Jan Stips en Bertus Borgers hebben hun sporen meer dan verdiend in het Nederlandse muzieklandschap. Tijdens dit dubbelconcert laten de heren horen wat ze de afgelopen tientallen jaren hebben (mee)gemaakt. Robert Jan doet een greep uit zijn liedjes. saxofonist met landelijke bekendheid, laat zich begeleiden op gitaar door zijn broer Ruud. Dit concert is op 11 januari.