Afbeelding
Foto:

Wordt u het nieuw baasje van een hond of kat?

OLDENZAAL - Dit jaar zijn er inmiddels ruim 250 honden en katten uit Oldenzaal liefdevol opgevangen, verzorgd en herplaatst door Dierenopvangcentrum Oldenzaal, waarvan er helaas slechts 17 dieren herenigd konden worden met hun baas.


De meeste dieren zijn naar alle waarschijnlijkheid ongewild op straat beland. Net als voorgaande jaren nam het aantal afstandsdieren af, maar nam het aantal zwerfdieren toe. Een droevige ontwikkeling vinden ze bij de opvang. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers en donateurs vieren bijna alle dieren dit jaar de feestdagen met een nieuwe, en hopelijk betere, baas. Want ook elk dier verdient een goede plek om te wonen.

Maak kennis
Voor een aantal dieren is de opvang nog steeds op zoek naar een nieuwe baas. Al deze dieren zijn goed verzorgd en hopen op een baasje die ze met veel liefde behandeld. Deze geweldige dieren zijn te bewonderen op www.docoldenzaal.nl. Kennismaken met de dieren kan alleen op afspraak, zodat hier alle tijd en aandacht aan kan worden gegeven. Dus als je langs wil komen zoek dan eerst even contact op en maak een afspraak.

Armani
Graag vraagt de opvang wat extra aandacht voor Armani (9). Deze gecastreerde kater is na bijna 10 maanden verblijf helaas nog steeds niet geplaatst. De opvang is voor deze eigenzinnige heer op zoek naar een goed adres zonder dieren en kinderen jonger dan 12 jaar. Wilt u graag kennismaken met Armani en hem misschien wel meenemen naar huis? Dan moet u snel naar de dierenopvangcentrum Oldenzaal.

Help de opvang
De opvang en verzorging wordt zeven dagen per week mogelijk gemaakt door de inzet en betrokkenheid van vele vrijwilligers en donateurs. Met uw bijdrage kan de opvang veel dieren blijven opvangen, verzorgen en herplaatsen. Het dierenopvangcentrum Oldenzaal doet dit al bijna 40 jaar dankzij donateurs die de stichting een warm hart toedragen. Uw gift is zeer welkom op NL80ABNA0415157277. Voor de zaterdag en/of zondag is de opvang ook nog op zoek naar een aantal enthousiaste vrijwilligers met hart voor dieren en die het leuk lijkt om te helpen.