Afbeelding
Foto:

Vakmanschap bij
Autoservice Thom de Jong

DELDEN - Autoservice Thom de Jong in Delden is al vele jaren uw vertrouwde adres voor onderhoud aan uw geliefde auto. Als universeel BOVAG-garagebedrijf hebt u de zekerheid van vakkundig onderhoud en reparatie aan uw auto én bij de aanschaf van een occasion.

Autoservice Thom de Jong is een universeel bedrijf, maar wel met een specialisatie in Hyundai en Volvo. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte modellen van beide merken leveren zij ook onderhoud en verrichten reparaties, met gebruik van originele onderdelen in hun goed uitgeruste werkplaats. Zo bent u voor een nieuwe of gebruikte auto aan het juiste adres, maar ook voor onderhoud naar de hoogste maatstaven. De medewerkers kunnen u ook goed adviseren over de mogelijkheid om een auto te leasen.

Liefhebbers
Sinds 1983 is Autoservice Thom de Jong gespecialiseerd in het Zweedse merk Volvo. Dit is een passie die diep gaat; zo zijn de medewerkers ook echt liefhebbers van de karakteristieke, degelijke Zweedse auto's. Naast de aanschaf van een nieuwe Volvo is er in de showroom ook een uitgebreide selectie occasions te bekijken, van nieuwere modellen tot de echte jaren '90 klassiekers, waaronder een mooie selectie Volvo 240's. Ook nu nog geliefd voor onder meer de rallysport. Zo heeft Autoservice Thom de Jong een eigen rallyteam, waarmee ze al jaren rijden met dit type Volvo.

Specialist
Naast onderhoud en reparatie van de Volvo's en Hyundai's kunnen natuurlijk ook andere merken aangeboden worden. Autoservice Thom de Jong beschikt over de kennis en materialen om u weer snel op weg te helpen. De werkplaats beschikt over een grote hoeveelheid nieuwe en gereviseerde onderdelen of kunnen deze snel geleverd krijgen. Zo kunt u snel weer de weg op. Er zijn dan ook veel klanten van buiten de regio die hun auto hier laten onderhouden. Bij een service- of inspectiebuurt kunt u ook gebruik maken van een gratis vervangende auto. Autoservice Thom de Jong is een erkend APK-keuringsstation en kan tevens schadeherstel, aircoservice en ander onderhoud uitvoeren aan uw auto.

Kom langs
Autoservice Thom de Jong verwelkomt u graag aan de Sluisstraat 20 in Delden. Bel voor informatie met: 074 - 376 25 00 of kijk op: www.thomdejong.nl