ABBA-tribute in Stadshteater

OLDENZAAL - De ABBA-tribute ABBA.CZ is komende zaterdag, 9 december, te gast in het Oldenzaalse Stadstheater De Bond.

De muziek van ABBA is tijdloos en geliefd bij een wereldwijd publiek. ABBA.CZ weet iedereen met hun weergaloze vertolking van het ABBA repertoire terug te voeren naar dit onsterfelijke deel van de popgeschiedenis. Daarbij zet ABBA.CZ absoluut een topshow neer! De band streeft naar een perfecte productie van alle onderdelen zoals geluid, arrangementen en presentatie. En natuurlijk is een 100% live-uitvoering gegarandeerd, zonder playback. Na het overdonderende succes in 2015 weer terug in De Bond.

Kaarten
Let op! Dit concert is een zit-sta concert. Voor staanplaatsen: kies bij plaats keuze voor 'best beschikbare plaats(en) en vervolgens bij toegangsprijzen voor 'geen rang (volloop)'. Voor zitplaatsen: kies bij plaats keuze voor 'kies uw plaatsen' en selecteer een stoel of kies voor 'best beschikbare plaats(en)' en vervolgens bij toegangsprijzen voor 1e rang plaats (geplaceerd)'. Kaarten zijn te reserveren via www.stadstheaterdebond.nl\

Reinier & Soutendijk

Victor Reinier en Renée Soutendijk zijn op zondag 10 december te zien in het Stadstheater. Om 14.30 uur begint deze voorstelling.

Wat als de televisieheld van zijn voetstuk valt? Roem voert ons mee naar de wereld van de BN'ers. Als het personage van een acteur uit een politieserie wordt geschreven, stort zijn wereld in. Decennialang was hij de held. De fans stonden in de rij voor zijn handtekening of foto. Zijn ontslag maakt daar een bruut einde aan en hij gaat wanhopig op zoek naar psychische hulp. De behandelende psychiater doet haar uiterste best de relatie zakelijk te houden, maar gaandeweg de sessies groeit de band tussen patiënt en behandelaar.

Margriet
Bolding

Margriet Bolding, geroemd om haar eigenzinnige humor en mooie liedjes, speelt donderdag 14 december vanaf 20.15 uur haar gloednieuwe voorstelling Het gras bij de buren. Een groene omgeving, tot rust komen na je werk, kinderen die onbezorgd kunnen opgroeien: Margriet besluit samen met haar gezin de oversteek te wagen van een rijtjeswoning in de stad naar een boerderij in het weiland.