Afbeelding
Foto:

Leerlingen TCC organiseren kerstmarkt voor goed doel

OLDENZAAL - De vestiging Praktijkonderwijs van het Twents Carmel College organiseert op vrijdag 15 december de jaarlijkse kerstmarkt aan de Leliestraat 1 te Oldenzaal.

Van 16.00 tot 20.00 uur zijn er volop activiteiten op het schoolplein en in de school zelf. Op het plein staan een aantal stands waar, door de leerlingen gemaakte producten, kunnen worden gekocht. In de school is ook van alles te doen. Kinderen kunnen samen met de Kerstman op de foto, er is een loterij, dansvoorstellingen, oud Hollandse spelen en leuke spelletjes voor de kinderen. Uiteraard kunt u, zowel binnen als buiten, genieten van een gezellige kerstsfeer. Iedereen is van harte welkom!

Goed doel
Aan de kerstmarkt is ook een goed doel verbonden. Dit keer gaat de opbrengst naar de Stichting Tugende Afrika. Deze Stichting wil in Oeganda, bij de plaats Port Portal, toiletvoorzieningen bouwen bij de Holiness Arc School. Steven Kibira geboren en getogen in Kampale is, samen met zijn Nederlandse vriendin Maayke, op school geweest om gastlessen te verzorgen. Zo kregen de leerlingen van het TCC ook een duidelijker besef van het belang van zulke voorzieningen.