Afbeelding
Foto:

Kerst met Cunmar

HENGELO - Op Tweede Kerstdag organiseert scoutinggroep Cunera – St.Marcellinus uit Hengelo alweer voor de vijfde keer het enige echte kerstfestival in de regio.

De Kerst met Cunmar commissie is met de laatste voorbereidingen van de eerste lustrum editie bezig. Het beloofd een nog gezelliger en completer uitje voor de hele familie te worden.

Traditie
Vele bezoekers vinden jaarlijks op Tweede Kerstdag hun weg naar de Bartelinkslaan 44 te Hengelo en dat is voor de organisatie een grote stimulans om het festival in 2017 nog groter op te zetten. Het belooft weer een super gezellig familie gebeuren voor Hengelo en omstreken te worden.

Kerstbos
Het festival vindt plaats van 12.00 tot 17.00 uur in het sfeervol aangeklede kerstbos. Voor de kinderen is er vermaak in de vorm van een levende kerststal, spelletjes, ganzenhoeden, jeugdcircus, stormbaan, verhalen verteller, huifkarritten, brood bakken, en nog veel meer. Ook is er voor de kinderen het grote Kerst met Cunmar spel waarbij er voor de kinderen een leuk gevulde goody-bag valt te verdienen. De ouders kunnen genieten van een natje en een droogje, midwinterhoornblazer, gezellige koffiehoek met verse "kniepertjes" of een oliebol, kerstmarkt en live-muziek.

Extra feestelijk
Omdat de scouting deze lustrum-editie niet stilletjes voorbij wil laten gaan beschikken ze dit jaar ook over een Kerst met Cunmar partytent. Voor het extra feestelijke tintje in de sfeervolle KmC party tent zorgen onder andere de dames van vocalgroup PURE samen met Ter Beke Licht en Geluid.

Kom ook
Komt u met de fiets dan kunt u gebruik maken van de fietsenstalling naast het terrein van de scouting. Komt u met de auto, let dan op de parkeerborden. Vanaf het parkeerterrein kunt u per huifkar, of wandelend naar de ingang van het terrein. Bij de ingang zal de kerstman iedereen van harte welkom heten op dit gratis toegankelijke kerstfestival. Noteer in uw agenda op Tweede Kerstdag vast een bezoek aan het kerstfestival voor de hele familie! Bezoek voor het programma en overige informatie de website www.kerstmetcunmar.nl