'Roem'

OLDENZAAL - De voorstelling 'Roem' is op zondag 10 december te zien in Stadstheater de Bond. Aanvang is om 14.30 uur en kaarten zijn te reserveren via www.stadstheaterdebond.nl

'Roem' is een voorstellen over het leven van BN'ers, het is dan ook geen verrassingen dat een aantal rollen worden vertolkt door Nederlanders die we al kennen van het witte doek. Onder andere Victor Reinier en Renee Soutendijk nemen je mee in het verhaal van een BN'er die z'n beroemdheid dreigt te verliezen als zijn personage uit een bekende serie wordt geschreven. In zijn weg naar een goede omgang met deze verandering leert hij z'n psychiater steeds beter kennen.

Christmas
Fair Twente

OLDENZAAL - Van 8 tot 10 december staat het Hulsbeek in het teken van de Christmas Fair Twente. Dit is de tweede editie van dit evenement.

Bezoek de gezellige Christmas Fair met het hele gezin en geniet van de tal van stands onder het genot van een glühwein of warme chocomelk. De dagen worden ondersteund door sfeervolle kerstmuziek, brandende vuurkorven en een ruim aanbod aan originele artikelen geheel in de kerstsfeer. Beleef de gezelligheid van de decembermaand tijdens deze gezellige kerstfair op het Hulsbeek. De Christmas Fair is op vrijdag en zaterdag geopend van 14.00 tot 21.30 uur. Op zondag 10 december, de laatste dag, kan een bezoek aan de Christmas Fair van12.00 tot 19.00 uur. Kaarten kunnen ter plekke gekocht worden of online met korting via www.christmasfairtwente.nl. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen gratis toegang.