Afbeelding
Foto:

Klassieke stijl bij Country Classic Design

HENGELO - Wie een klassiek pand heeft zoals een mooie boerderij of stadsmonument wil dit natuurlijk ook zo mooi mogelijk inrichten en aankleden. Niet alles past dan zomaar in je interieur. Country Classic Design in Hengelo kan u hierbij helpen.

Country Classic Design is voornamelijk een webwinkel met een fysieke showroom in Hengelo waar u - het liefst op afspraak - items kunt bekijken en afhalen. De webwinkel is te vinden op de website: www.countryclassicdesign.eu of via www.handgemaakt.eu

Interieur
Country Classic Design levert uiteenlopende meubelen zoals kasten en tafels, zowel echt antiek als nieuwe meubelen in klassieke stijlen. Maar voor de echte liefhebber is het grote assortiment accessoires en minder voor de hand liggende items erg leuk om doorheen te bladeren. Zo kunt u hier een groot aantal klassieke smeedijzeren en gietijzeren objecten kopen, van een pizza-oven deur tot decoratieve wand-kapstokken.

Charme en stijl
Een mooi rustiek pand met dito interieur is natuurlijk pas helemaal af wanneer ook de tuin en buitenkant in passende stijl is. Zo kunt u bij Country Classic Design onder meer brievenbussen, deurbeslag, bellen, deurkloppers en naamborden krijgen in de stijl van vervlogen tijden. Voor in de tuin treffen we een mooie selectie beelden en sokkels in diverse stijlen. Voor de grotere tuininrichting leveren zij naar wens ook (sier)hekwerken, stalramen en tuindeuren.

Handgemaakt
Wie écht een met liefde gemaakt, uniek product zoekt moet ook het handgemaakte assortiment even bekijken; zo zijn de handgemaakte metalen schaalmodellen van klassieke auto's en vliegtuigen een geliefd geschenk.

Bezorging
Country Classic Design levert haar producten door heel Nederland; hiervoor maken zij gebruik van diverse bezorgdiensten en bezorgen zelf ook, afhankelijk van de afstand en order. Ook het laten bezorgen op een afhaalpunt is mogelijk. Wilt u producten zien of afhalen? Dit kan bij de showroom aan de Saffierstraat 22 in Hengelo. Bel wel even vooraf of items ook echt op voorraad zijn: 06 - 46 41 48 18. Kijk op www.countryclassicdesign.eu of via www.handgemaakt.eu