Afbeelding
Foto:

Maak gebruik van de BuitenBeter-app

OLDENZAAL - Veel inwoners van Oldenzaal signaleren wel eens een probleem in de openbare ruimte. Maar velen van hen weten helaas niet hoe zij dit het beste door kunnen geven. Gelukkig komt ook hier technologie ons tegemoet, door middel van de BuitenBeter-app.

De gemeente Oldenzaal maakt al een tijdje gebruik van deze smartphone-applicatie om meldingen over de openbare ruimte zo snel mogelijk af te handelen Met de BuitenBeter app kunt u op elk moment ter plekke een melding van overlast doorgeven aan de gemeente over de openbare ruimte. Bij de melding worden de coördinaten van de exacte locatie automatisch toegevoegd en kunt u een foto en toelichting meesturen. Via de app kunt u de status van uw melding volgen.

Handig!
De app is een aanvulling op de bestaande kanalen om een melding te doen. Dit kan ook via de website van de gemeente; www.oldenzaal.nl/meldpunt. Daarnaast kunt u ook gewoon even een belletje doen zoals vroeger: bel dan het algemene nummer (0541)58 81 11. De BuitenBeter app is beschikbaar voor iPhone, Android, BlackBerry, Windows Mobile, Windows Phone en Symbian. De app is gratis te downloaden via www.buitenbeter.nl.