Koningskind

HENGELO - Koningskind is een familievoorstelling over een gezin van adel in oorlogstijd. Deze ontroerende show is te zien op donderdag 7 december in de Schouwburg Hengelo.

Een meeslepend verhaal vanuit de ogen van een kind. Er rust een zware last op de schouders van haar ouders, en dit werkt door op het gehele gezin. Terwijl haar vader aan het begin van de Trojaanse oorlog staat, probeert Ifgeneia de ruzie tussen haar ouders te verhelpen. Dit resulteert in een hartverwarmend en ontroerend verhaal. De voorstelling is geschikt voor het hele gezin, vanaf 12 jaar. Koningskind is een productie van NTjong. De getalenteerde cast en crew zetten een bijzondere show neer in de Schouwburg Hengelo. Aanvang is om 19.30 uur en kaarten zijn te bestellen via www.schouwburghengelo.nl

Absurdistische comedy van Pieter Verelst

OLDENZAAL - De Vlaamse Pieter Verelst vertelt geen verhalen, hij beeldt ze uit. Hij won tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival van 2014 zowel de persoonlijkheids- als de juryprijs. Hij is deze vrijdag 1 december te zien in Stadstheater De Bond in Oldenzaal.

De jonge, veelbelovende Belgische cabaretier Pieter Verelst is overgrappig. Tijdens de presentatie van de brochure van het Oldenzaalse theater heeft een volle zaal reeds kennis gemaakt met deze sympathieke en talentvolle jongeman en daar al veel harten veroverd. Kaarten à 16 euro (incl. pauzedrankje) zijn verkrijgbaar via www.stadstheaterdebond.nl of van 13.00 en 17.00 uur aan de theaterkassa van De Bond, telefonisch bereikbaar via 0541 53 91 90.

Laatste Mantelzorgcafé bij Ter Stege

OLDENZAAL - Voor iedereen die met zorg te maken heeft opent het MantelZorgCafé iedere eerste maandag van de maand haar deuren. Maandag 4 december is dit voor de laatste keer bij Hotel ter Stege in Oldenzaal.

Vele maandagen hebben de gastvrouwen en gastheren mantelzorgers ontvangen bij Hotel Ter Stege. Op maandag 4 december vindt het voor de laatste keer plaats op deze locatie. In het nieuwe jaar gaan ze naar een nog geheime nieuwe locatie. U bent van harte welkom op maandag 4 december a.s. bij hotel Ter Stege van 13.30 uur tot 15.30 uur.