Zwemclinic basisschoolleerlingen

OLDENZAAL - Op 29 november vindt de laatste zwemclinic van Impuls voor basisschoolleerlingen van dit jaar plaats. Kinderen van het basisonderwijs kunnen op woensdagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur terecht in het Zwem Center Vondersweijde.

Geniet van waterpret en leer nog beter zwemmen tijdens de zwemclinic van Impuls. Dit is de laatste clinic uit een reeks van meerdere clinics in de afgelopen weken. Opgeven voor deelname is niet noodzakelijk, kinderen uit het basisonderwijs zijn op bovengenoemde datum en tijd welkom bij de Vondersweijde. De clinic is bedoeld voor kinderen van 4 tot 12 jaar met een zwemdiploma. De entreeprijs is 1,- euro per persoon. Meer informatie is te vinden op www.vondersweijde.nl

Rondleiding fabriek Pré Pain

OLDENZAAL - Neem op 1 december om 14.30 uur een kijkje in de fabriek van Pré Pain. In het kader van Nederland Leest, waarbij het thema 'robotica' is, mogen we een kijkje nemen in de machines die in deze fabriek voor bake-off producten het werk uitvoeren.

De Bibliotheek Oldenzaal organiseert een interessante rondleiding in de Pré Pain fabriek. Moderne machines maken hier de lekkerste bake-off producten. Iets dat perfect past in het thema robotica van Nederland Leest. Robotica zal in de toekomst een steeds belangrijkere taak in onze levens innemen. Fabrieken als die van Pré Pain laten zien hoe deze toekomst met robotica wordt ingevuld. De rondleiding in de fabriek is gratis, maar opgave vooraf is wel noodzakelijk. Aanmelden kan via info@bibliotheekoldenzaal.nl, telefonisch via 0541-512516 of aan de klantenservicebalie in de bibliotheek. Opgeven voor 28 november en let op, vol is vol!

IJsbaan
Oldenzaal

OLDENZAAL - De maand december zal als vanouds de ijsbaan weer aanwezig zijn in het centrum van Oldenzaal.

De ijsbaan is beschikbaar voor schoolschaatsen voor de basisschooljeugd. Daarnaast is vrij schaatsen ook mogelijk en worden er schaatsen verhuur voor deze mogelijkheid. Vrij schaatsen kost 2,50 euro per persoon. Voor meer informatie over de mogelijkheden bij de ijsbaan Oldenzaal, kijk op: www.ijsbaanoldenzaal.nl