Afbeelding
Foto:

Göritzlehner steekt website in een nieuw jasje

HENGELO - Autobedrijf Göritzlehner is al vele jaren uw vertrouwde adres in Hengelo voor aankoop van een nieuwe of gebruikte auto en de bijpassende, professionele service.

Vaste klanten weten waar Göritzlehner bekend om staat: uitmuntende dienstverlening en vakmanschap. Herman Göritzlehner begon in 1981 met het garagebedrijf. Dit groeide door de jaren heen uit van vier tot inmiddels meer dan vijftig medewerkers.

Nieuwe website
Eén van de dingen die zeker anders is dan in de beginjaren: tegenwoordig ontdekken veel klanten het bedrijf via internet. Daarom is het up to date houden van de website erg belangrijk. U kunt hier tegenwoordig terecht voor praktische informatie, maar ook het zelf inplannen van een afspraak voor de werkplaats. Bij Göritzlehner kunt u terecht voor de APK, reparatie en onderhoud aan alle merken personen- en bedrijfswagens. Autobedrijf Göritzlehner laat u graag ervaren waarom zij al 36 jaar trouwe klanten hebben. Kom langs aan de Diamantstraat 30 in Hengelo, bel met 074-255 8000 of kijk op www.goritzlehner.nl