Afbeelding
Foto:

Diamond Carcleaning ook voor APK en onderhoud

HENGELO - Diamond Carcleaning aan de Waarbekenweg 103 in Hengelo is al enige tijd een vertrouwd adres om uw auto weer in schone en showroom-nieuwe staat te brengen. Maar wat u nog niet weet: u kunt hier sinds kort óók terecht voor onderhoud en het uitvoeren van de APK.

In mei gaf eigenaar Mehmet Isik ons al een rondleiding op zijn nieuwe locatie. Hij heeft inmiddels al ruim tien jaar ervaring in het schoonmaken van auto's, eerder onder de naam Prima Carcleaning. In de goed uitgeruste werkplaats kan nu ook onderhoud uitgevoerd worden evenals de APK.

Professioneel resultaat
Diamond Carcleaning staat garant voor een professioneel resultaat, zowel voor de particulier als bedrijven. Dit begint bij een wasbeurt en stofzuigen voor 30 euro. Naar wens kan de auto gepoetst worden, een grondige reiniging van het interieur, velgen en wieldoppen en meer. Het volledig showroomklaar maken van een auto kost dan circa 140 euro. De grote ervaring en technische kennis geeft u de garantie van een uitmuntend resultaat, binnen en buiten. Een auto is een plek waar we echt leven; wat gepaard kan gaan met geurtjes. Door middel van een high-tech ozonapparaat worden deze afgebroken.

Kom langs
Diamond Carcleaning is gevestigd aan de Waarbekenweg 103 in Hengelo. Maandag tot en met vrijdag bent u welkom van 09.00 tot 17.00 uur, zaterdag op afspraak. Bel met: 06-12 12 75 44