Afbeelding
Foto:

Service en vakmanschap belangrijk voor Auto Bleeker

OLDENZAAL - Wanneer er iets mankeert aan uw auto, dan wilt u graag dat een reparatie snel en vakkundig uitgevoerd wordt en tegen een juiste prijs. Een team van vakmensen staat klaar om dit goed uit te voeren. Zo ook Roberto Costantini.

Hij is inmiddels al dertig jaar werkzaam voor Auto Bleeker. Hij geeft leiding aan de werkplaats en zorgt voor de planning en aansturing. Hij groeide door van het magazijn naar de werkplaatsreceptie, waar tegenwoordig ook Margoth Schwering en Catelijn Nijstadt werken. Costantini denkt graag mee met de klant en geeft passend advies qua onderhoud. Doordat de afdeling verkoop dagelijkse nieuwe klanten en bestaande klanten voorziet van een nieuwe aankoop: "Ik ben direct betrokken en ken het product en de klant dat geeft een vertrouwd gevoel waar ik het voor doe." Het opbouwen van een vertrouwensband is hierbij belangrijk. Hij ziet dat het werk zeker veranderd is ten opzichte van toen hij begon, anno 2017 is er minder onderhoud nodig maar wel specialistisch door de vele elektronische componenten.
Een van de extra servicepunten die het werken bij Auto Bleeker Oldenzaal zo leuk maakt is bijvoorbeeld de gratis wintercontrole die elk jaar op de eerste zaterdag in november plaats vind. Ook dit jaar was het weer een groot succes. Op die dag werd gratis van al onze klanten de auto nagekeken of deze "winterklaar" is. Het leuke aan deze dag is dat er net even wat meer tijd is voor een nog persoonlijker contact en advies voor onze klant.
Eén van de nieuwe ontwikkelingen is dat tegenwoordig werkzaamheden sneller uitgevoerd kunnen worden, doordat ze werken met fabriek product informatie welke we beschikbaar hebben. Dit heeft als gevolg dat er ook effectief steeds meer reparaties en onderhoud ingepland kunnen worden, waardoor het aantal contacten met klanten eveneens stijgt. Daarnaast verwacht de klant ook steeds beter geïnformeerd te worden over de uitgevoerde werkzaamheden. Dit kan tegenwoordig ook via moderne middelen, zo kunt u online zelf een afspraak plannen. Auto Bleeker Oldenzaal voert verder onder meer inbouwwerkzaamheden, het ombouwen van bedrijfswagens en service aan airco's uit.
Auto Bleeker Oldenzaal verwelkomt u graag als multimerkendealer in zijn werkplaats. Zij zijn gevestigd aan de Hamburgstraat 28 in Oldenzaal. Bel voor de werkplaats met 0541-53 19 90 of kijk op: www.bleekergroep.nl