Afbeelding
Foto:

Kleur van het jaar 2018

En de kleur van het jaar 2018 is… Heart Wood. Internationale designexperts en trendwatchers zien over de hele wereld steeds meer behoefte ontstaan aan een kleur die huiselijkheid toevoegt. Daarom koos Flexa dit jaar voor de kleur Heart Wood.

Heart Wood is flexibel, hij verandert van kleur en toon als je hem met andere kleuren combineert. Combineer hem bijvoorbeeld met tinten als cacao en zachtroze om de warmte van de kleur goed naar boven te halen. In combinatie met groentinten zal het roze er juist extra uitspringen en brengt hij je kamer tot leven.
Volgens Flexa laat deze kleur je weer in contact komen met de kalmerende en serene kleuren uit de natuur. Getipt wordt om deze moderne verftint in allerlei kleurcombinaties te gebruiken om verschillende stemmingen te creëren, afhankelijk van de gewenste sfeer in je woning. De kleurspecialisten van het Flexa ColorLab zagen met diverse internationale designexperts en trendwatchers dat er over de hele wereld steeds meer behoefte ontstaat aan huiselijkheid.

Omdat Heart Wood in verschillende kleurcombinaties een geruststellende, levendige of juist rustgevende werking kan hebben, is dit de perfecte kleur voor die mondiale trend. Met zijn subtiele roze toon zorgt Heart Wood in elke kamer voor een uitnodigende sfeer. Zo creëer je de stemming die helemaal bij jou past.
Zie ook: www.flexa.nl