Afbeelding
Foto:

Nieuwe Jeugd stadsprins Hengelo

HENGELO - Op zondagmiddag 12 november 2017 kwamen Jeugdstadsprins Thijmen en zijn Adjudant Mathijs van HCV de Windbuul'n op in een afgeladen Three Musketeers.

Tijdens deze spectaculaire opkomst kwam het duo binnen onder het motto: "Na de 2 ouwe heren gaan nu DEZE broekies regeren". Thijmen en Mathijs Vollenbroek zijn de zonen van de 67ste Hoogheid Prins Joost I van H.C.V. de Windbuul'n. Het carnaval is ze dus met de paplepel in gegoten. Nadat opa (Oudprins Rob I) en hun vader (Prins Joost I) ze zijn voorgegaan, is het nu de beurt aan deze broekies. Het belooft dus een turbulent jaar te worden.

Judo
Thijmen (10) judoot bij Judoschool Haagsma en heeft inmiddels de gele band. Mathijs (8) voetbalt bij BWO in JO9-3 waar ze aan de leiding van de competitie gaan. Samen gamen ze de uurtjes vol. Kortom, er staat een bruisend tweetal dat er helemaal voor gaat.

Jubileum
Jeugdstadsprins Thijmen is de 44e Jeugdhoogheid van H.C.V. de Windbuul'n en is daarmee dus een Jeugdjubileumhoogheid. Doordat zijn vader Prins Joost I nog tot en met 5 januari Hoogheid van H.C.V. de Windbuul'n is staan vader en zoons tegelijkertijd als Hoogheden op het podium, wat een unieke situatie is.